Lietuvos slaugos specialistų organizacijai – 25-eri - Margelienė, Danutė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2017 m. gruodžio 13 d. buvo iškilmingai paminėtas Lietuvos slaugos specialistų organizacijos (LSSO) 25 metų jubiliejus. Ilgas ir prasmingas kelias prasidėjo 1992 m. gruodžio 19 d., kai Vilniuje vykusiame I-ajame Lietuvos slaugos specialistų kongrese buvo įkurta Lietuvos slaugos specialistų organizacija. Jos vadove tapo Aldona Čiočienė su komanda – Arūnu Biručiu, Polionija Bilinskiene, Danuta Baranovskaja, Virginija Repečkiene, Audrone Žaliene. Buvo įkurti pirmieji organizacijos teritoriniai skyriai: Vilniuje (skyriaus direktorė Birutė Daugirdienė), Panevėžyje (direktorė Laimutė Kuodienė), Kaune (direktorė Janina Ivaškevičienė), Šiauliuose (direktorė Irena Jatulienė), Klaipėdoje (direktorė Ona Mitalienė).