Slaugytojas – svarbus sveikatos priežiūros sistemos narys - Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė, Į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos Loretos Gudelienės-Gudelevičienės klausimus atsako (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Baigiantis metams apie nuveiktus darbus ir ateities planus papasakojo Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė. Ją kalbino Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.