Nuotraukos iš Druskininkų socialinių paslaugų centro ir slaugos darbuotojų asmeninių archyvų - Laučiuvienė, Elvyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Straipsnio „Naujovė – paliatyvioji pagalba Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centre“.