Naujovė – paliatyvioji pagalba Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centre - Laučiuvienė, Elvyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Druskininkai nuo seno garsėja kaip sveikatos miestas. Tačiau kad ir koks skaidrus, tyras pušynų gaivinamas oras, kad ir kokius gyvybės, sveikatos pažadus dalija mineralinių vandenų šaltiniai, čionykščiai žmonės, kaip ir kitur, – serga, kenčia, išeina...