Nuotoliniai mokymai „Šiuolaikinis požiūris į tuberkuliozę“ virtualioje mokymosi „Moodle“ aplinkoje - Gudelienė-Gudelevičienė, Loreta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuotolinio mokymo sistemos efektyvumą ir patogumą pastebėję sveikatos priežiūros specialistai vis dažniau renkasi mokytis nuotoliniu būdu. Dėl informacinių technologijų pažangos šiuolaikinis mokymas nebeturi ribų, kad ir kur būtum – Lietuvoje, Airijoje, Norvegijoje, Didžiojoje Britanijoje ar kurioje kitoje pasaulio šalyje.