Respublikinė-mokslinė praktinė konferencija „Slaugos mokslo ir praktikos aktualijos 2017“ - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Respublikinė-mokslinė praktinė konferencija „Slaugos mokslo ir praktikos aktualijos 2017“.