Nemokami nuotoliniai mokymai „Moodle“ virtualioje mokymosi aplinkoje žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ 2017 metų prenumeratoriams - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras kviečia slaugytojus (visų specializacijų) ir akušerius mokytis pagal nuotolinio mokymo programą „Šiuolaikinis požiūris į tuberkuliozę“. Nuotolinis mokymas vyks „Moodle“ virtualioje mokymosi aplinkoje. Jums prireiks kompiuterio ir interneto ryšio. Teisingai atsakiusiesiems į baigiamojo vertinimo klausimus bus išduodamas 24 val. tobulinimosi pažymėjimas, kuris bus išsiųstas paštu registracijos metu nurodytu adresu.