Paroda „Su šiaudu delnuos saulę nešuos“ - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Gegužės mėnesį Lietuvos medicinos bibliotekoje atidaryta tautodailininko Osvaldo Žvirblio paroda , Su šiaudu delnuos saulę nešuos“.