Pasitikrinkite žinias ir laimėkite vertingus prizus - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Dėkojame už dalyvavimą žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ Nr. 3 paskelbtame žaidime-loterijoje, parengtame pagal straipsnį „Biocidai. Biocidų ženklinimas ir naudojimas dezinfekcijai asmens sveikatos priežiūros įstaigose“. Nors burtai palankūs buvo tik 10-čiai dalyvių, tačiau visi atsiuntusieji užpildytą klausimyną turėjo galimybę praturtinti arba pasitikrinti savo žinias.