Rankų higiena - Šaltenienė, Rasa (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rankų higiena yra viena pagrindinių prevencinių priemonių, padedančių apsaugoti save ir aplinkinius nuo infekcijų, plintančių kontaktiniu būdu.