Garbingi apdovanojimai – geriausiems - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Gegužės 2 d. Vilniaus Rotušėje iškilmingoje aplinkoje sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga grupei Lietuvos medikų, pelniusių žmonių pagarbą ir dėkingumą, įteikė garbės ženklus, liudijančius apie Nusipelniusio Lietuvos gydytojo, Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo, Nusipelniusio Lietuvos slaugytojo garbės vardų suteikimą.