Pavasaris širdyse ir paveiksluose - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Saulėtą Kovo 8-ąją Lietuvos medicinos biblioteka pasipuošė žydinčiais žiedais. Čia atidaryta Vilniaus dizaino mokymo centro senjorų paroda „Sidabrinis pavasaris 2017“. Pasak grupės vadovo Arvydo Bagočiūno, šią šventę surengė parodos autorės. Lietuvos medicinos bibliotekos (toliau – LMB) Informacijos skyriaus vedėja Regina Vaišvilienė perskaitė gydytojos Ritos Lunskienės eiles.