2016 metų profesinės kvalifikacijos tobulinimo kokybės vertinimo ataskaita. Dėstytojų nuomonė - Natka, Raimondas; Rastenytė, Karolina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras (toliau – Kompetencijų centras), siekdamas gerinti vykdomų mokymų įgyvendinimo kokybę, 2016 m. balandžio–gruodžio mėn. atliko tyrimą, kurio metu buvo apklausiami dėstytojai, skaitantys paskaitas profesinės kvalifikacijos tobulinimo kursuose. Dėstytojų prašyta įvertinti esamą situaciją ir numatyti priemones tikslingai gerinti organizuojamų mokymų įgyvendinimą.