Tegul žodis gydo - Žėkienė, Diana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Mokydamiesi kalbos dažniausiai susitelkiame į neišsenkamus žodyno lobius, taisyklingą kalbos formų vartojimą, linksnių ir prielinksnių derinimą, tarimo, kirčiavimo subtilybes, studijuojame rašybos ir skyrybos taisykles. Tačiau ar pakankamai įvertiname žodžio galią, jo poveikį? Ypač jei tai mediko ištartas žodis!