Kaip pateikti mokslinį straipsnį žurnalui „Slauga. Mokslas ir praktika“ - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Primename Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ mokslinių straipsnių pateikimo reikalavimus autoriams. Moksliniai straipsniai turi atitikti nustatytus reikalavimus. Reikalavimų neatitinkantis straipsnis nespausdinamas. Pageidautina, kad autorius pradžioje nurodytų, kuo reikšmingas straipsnis, kam jis skirtas, kas jame nauja.