„Žaliasis koridorius“ gelbsti pirmą kartą susirgusius onkologinius ligonius - Adomaitienė, Rūta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Apie Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikose veikiantį „žaliąjį koridorių“ plačiau paprašėme papasakoti VUL Santariškių klinikų Konsultacijų poliklinikos administratorėsbendrosios praktikos slaugytojos Rūtos Adomaitienės.