Seminaras organizmo sveikatinimo ir profilaktikos klausimais - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sausio 27 d., kaip ir kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį, į Lietuvos medicinos biblioteką susirinko Lietuvos veiklios ilgaamžystės akademijos (LVIA) nariai ir svečiai. Daugiau kaip prieš du dešimtmečius įsikūrusiai akademijai vadovauja spalio mėnesį 92 metų sukaktį atšventusi profesorė Aldona Bartusevičienė.