Biocidai. Biocidų ženklinimas ir naudojimas dezinfekcijai asmens sveikatos priežiūros įstaigose - Stripinis, Rimantas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Pradedame spausdinti mokomųjų straipsnių ciklą apie dezinfekcines medžiagas bei dezinfekcijos reikalavimus asmens sveikatos priežiūros įstaigoms. Ciklą sudarys keturi mokomieji straipsniai bei trys klausimų ir atsakymų loterijos apie dezinfekciją. Kviečiame aktyviai dalyvauti. Šiame numeryje spausdiname įvadinį straipsnį apie biocidus, jų ženklinimą bei naudojimą dezinfekcijai asmens sveikatos priežiūros įstaigose.