2016 metų profesinės kvalifikacijos tobulinimo kokybės vertinimo ataskaita. Mokymo dalyvių nuomonė - Natka, Raimondas; Rastenytė, Karolina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Siekiant išsiaiškinti Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro (toliau – Kompetencijų centras) teikiamų mokymo paslaugų kokybę 2016 m. balandžio–gruodžio mėnesiais buvo apklausiami asmenys, kurie mokėsi pagal su Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija suderintas ir Kompetencijų centro direktoriaus įsakymu patvirtintas profesinės kvalifikacijos tobulinimo programas.