Neįkainojama patirtis – humanitarinės pagalbos Armėnijai kovai su COVID-19 virusu misija - Savickienė, Virginija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Virginija Savickienė, Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų COVID-19 II skyriaus slaugytoja, su žurnalo skaitytojais dalijasi įspūdžiais, patirtais humanitarinės pagalbos Armėnijai kovai su COVID-19 virusu misijos metu. Ją kalbino Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.