Už licencijos priežiūrą ar tikslinimą mokėti nereikia - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) primena, kad licencijuojamos veiklos sąlygų laikymosi priežiūra, licencijos turėtojų dažnai vadinama licencijos pratęsimu, yra nemokama paslauga. Be to, nereikia mokėti valstybės rinkliavos mokesčio ir norint patikslinti turimą licenciją.