Sveikatos apsaugos ministerijos komentaras dėl licencijavimo taisyklių papildymo - Sveikatos apsaugos ministerijos komentaras (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo šių metų lapkričio 1 dienos įsigalios Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2002 m. kovo 18 d. įsakymo Nr. 132 „Dėl Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų profesinės kvalifikacijos tobulinimo ir jo finansavimo tvarkos“ pakeitimas, kuris aktualus visiems sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistams, nes papildo specialistų licencijavimo taisykles.