Galimybė slaugyti žmones – likimo skirta dovana: diabetologės Juzefos Uleckienės knygos „Mano kelias“ sutiktuvės - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Rugsėjo 27 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje pristatyta slaugytojos diabetologės Juzefos Uleckienės atsiminimų knyga ,,Mano kelias“. Pasveikinti knygos autorės susirinko gausus būrys jos artimųjų ir pacientų.