Diabeto problemoms skirta konferencija - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Lapkričio 14 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje vyko respublikinė konferencija ,,Diabeto priežiūros pas-laugų prieinamumas“, skirta Pasaulinei diabeto ir Jungtinių Tautų dienai paminėti. Į renginį susirinko gausus būrys sergančiųjų šia liga, jų šeimos narių ir besidominčių šios ligos problematika.