Dėmesys pacientų saugai - Didvalė, Daiva; Gedrimė, Lina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Į Marijampolėje vykusią Lietuvos anesteziologų reanimatologų organizuotą konferenciją „Urgentinė kardiologija. Kardioanesteziologija. Antikoaguliacija“ susirinko ne tik slaugytojai, bet ir gydytojai anesteziologai reanimatologai. Tuo pasidžiaugė Daiva Didvalė, patikindama, kad ateityje tokių bendrystės renginių planuojama dar daugiau. Per šį renginį konferencijos partneris Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija kvietė dalyvauti slaugytojų sesijoje, kuri buvo dedikuota pacientų saugai didinti. Komandos svarbą, slaugytojų indėlį į sveikatos priežiūros sistemą sveikinimo žodyje pabrėžė Marijampolės ligoninės direktorius Mantas Čėsna.