Aktuali literatūra gydytojams ir slaugytojams - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Lietuvos medicinos biblioteka pristato aktualią literatūrą gydytojams ir slaugytojams.
Keywords: books; news