Racionali ir pigiausia saugios aplinkos prevencijos priemonė – rankų higiena - Kuprijaškinienė, Diana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Pasaulinė rankų higienos diena gegužės 5-oji Pasaulio sveikatos organizacijos iniciatyva minima nuo 2009 metų. 2022-ųjų Pasaulinės rankų higienos dienos šūkis – „Vienykitės dėl saugumo: plaukite rankas“.
Keywords: hand hygiene