Nepalikime nė vieno nuošalyje... - Šeškevičius, Arvydas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Pasaulio paliatyviosios pagalbos ir hospisų asociacija 2021 metų spalio 9-ąją paskelbė Pasauline hospisų paliatyviosios pagalbos diena. Šiemet šios atmintinos dienos šūkis: Nepalikime nė vieno nuošalyje – gauti paliatyviąją pagalbą kiekvieno teisė.Suteikime viltį, kad didžiosios Paslapties teoriją patikrinti jiems dar per anksti… Įsileiskime į save gerumą, padėkime vienas kitam Būti. Su kitu ir dėl kito. Būkime vilties žmonėmis. Gyvenimo esmė – ne tai, ką turi, o kas esi sau ir kitam...