Nacionalinės Karalienės Silvijos slaugos apdovanojimo Lietuvoje ceremonijos akimirkos - Greičienė, Svetlana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Švedijos ambasados rezidencijoje įvyko pirmoji Lietuvoje Naciona-linė Karalienės Silvijos slaugos apdovanojimo ceremonija, kurioje pagerbti konkurso partneriai, finalinio posėdžio komisijos nariai, apdovanotos finalininkės bei laureatė.