Klausiate – atsakome - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalo redakcija gavo skaitytojų klausimų dėl mokslinių recenzuotų publikacijų įskaitymo profesinės kvalifikacijos tobulinimuisi. Į rūpimus klausimus atsako Valstybinei akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos specialistai.