A useful textbook for various fields medical professionals - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Naują vadovėlį „Bendruomenės sveikata ir gerovė“ (Kaunas, 2020) parengė jungtinis profesionalių Lietuvos sveikatos mokslų universiteto šeimos medicinos, slaugos, visuomenės sveikatos, geriatrijos, psichiatrijos sričių specialistų bei mokslininkų ir pedagogų kolektyvas, sudarė Daina Krančiukaitė-Butylkinienė, Aurelija Blaževičienė, Lina Spirgienė.
Keywords: new book; Lithuanian library of medicine