Rekomendacijos, kaip palaikyti personalo gerą savijautą bei motyvaciją, esant paskelbtai COVID-19 viruso pandemijai - Dr. Julie Highfield, Prepared by (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rekomendacijos, kaip palaikyti personalo gerą savijautą bei motyvaciją, esant paskelbtai COVID-19 viruso pandemijai.
Keywords: COVID-19; pandemic; stuff