Įgyvendinę pokyčius, esame tarp geriausių - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) yra viena iš pažangiausių ūkio subjektų veiklos priežiūros institucijų. Tai paaiškėjo po Ekonomikos ir inovacijų ministerijos atlikto priežiūros institucijų pažangumo vertinimo. Tokį aukštą rezultatą pasiekėme įgyvendinę realius pokyčius, kuriuos teigiamai įvertino pacientai bei medikai.