Gyvenimą teigianti paroda - Tebėraitė, Marija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Tatjanos Čapkovskajos fotografijų paroda „Naujos gyvenimo spalvos“ skirta vasario 4-ąją minimai Pasaulinės kovos su vėžiu dienai. Parodos tikslas – išreikšti solidarumą su onkologinės ligos patirtį turinčiais žmonėmis, palaikyti jų naujus gyvenimo siekius bei padėkoti medikams už neabejingumą, aukšto lygio profesionalumą ir nuoširdumą.