Licensing of hitherto unlicensed professionals is approaching - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Nuo 2021 m. kovo 1 d. pradedamas išplėstinės praktikos vaistininko, o nuo 2021 m. gegužės 1 d. – ir visų kitų iki šiol dar nelicencijuotų asmens sveikatos priežiūros specialistų – ergoterapeuto, kineziterapeuto, masažuotojo, medicinos psichologo, radiologijos technologo, dietisto, optometrininko, paramediko, skubiosios medicinos pagalbos paramediko, medicinos genetiko, medicinos biologo ir biomedicinos technologo – licencijavimas.
Keywords: healtcare specialists; license