Health care specialists will be obliged to improves their qualification in mandatory topics - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) informuoja, kad asmens sveikatos priežiūros specialistai, vykdydami pareigą atsiskaitomuoju laikotarpiu tobulinti savo profesinę kvalifikaciją, turės tobulintis ir privalomomis temomis. Patvirtinančius dokumentus apie tokių tikslinių programų baigimą specialistai privalės pateikti nuo 2022 m. gegužės 1 d.
Keywords: healthcare specialist; information; competence development