How to help oneself during COVID-19 pandemic - Ūsė, Violeta; Ramanauskas, Irmantas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Parengta pagal: Dr. Julie Hihfield www.ics.ac.ukVertė Violeta Ūsė ir Irmantas Ramanauskas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Ekstremaliosios medicinos katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Skubiosios medicinos klinika, Krizių tyrimo centras.
Keywords: stress; self-care