Recommendations to maintain well-being and motivation of staff in the face of declared COVID-19 pandemic - Ūsė, Violeta; Ramanauskas, Irmantas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Parengta pagal: Dr. Julie Hihfield www.ics.ac.ukVertė Violeta Ūsė ir Irmantas Ramanauskas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Ekstremaliosios medicinos katedra, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Skubiosios medicinos klinika, Krizių tyrimo centras.
Keywords: recommendation; well-being of staff; motivation