Together we can accomplish more - Didvalė, Daiva; Gedrimė, Lina; Gerasimčik-Pulko, Vera (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija (LAITSD) organizavo išvyką į Šiaurės Estijos regiono klinikas. 38 anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojos iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos vyko į Talino kinikas. Vizito tikslas – aplankyti vieną didžiausių Šiaurės Estijos ligoninę, įgyti praktinės patirties ir dalyvauti konferencijoje bei pristatyti LAITSD veiklą.