International cooperation in the operation room nurses - Malakauskienė, Stasė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šių metų spalio 4-ą dieną Trakuose įvyko IV tarptautinė mokslinė praktinė konferencija „Operacinės slaugytojo profesiniai iššūkiai“, skirta Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos 20-mečiui paminėti. Konferencijoje dalyvavo apie 250 slaugos specialistų ir svečių iš Lietuvos ir užsienio: Latvijos, Estijos, Švedijos ir Jungtinės Karalystės. Tarp svečių buvo atstovai iš Sveikatos apsaugos ministerijos, Vilniaus universiteto, Vilniaus ir Kauno kolegijų, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro. Sveikatos apsaugos ministerijos Pirminės sveikatos priežiūros ir slaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Artūras Šimkus draugijos jubiliejaus proga operacinės slaugytojoms, pasižymėjusioms profesinėje ir draugijos veikloje, įteikė sveikatos apsaugos ministro padėkas.