Improved electronic services for your convenience - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) teikiamomis elektroninėmis paslaugomis naudojasi vis daugiau medikų. Sistema tobulinama, kad būtų patogesnė vartotojams. Supažindiname su sistemos galimybėmis, aktualiomis medikams, bei pateikiame paaiškinimus apie būtinus vartotojo veiksmus, kad procesas būtų sklandus ir rezultatyvus.