Changes in the delivering of urgent care - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) atkreipia dėmesį, kad nuo šių metų lapkričio 1 d. įsigalioja skubiosios medicinos pagalbos ir priėmimo skyrių nauji reikalavimai. Skubioji pagalba skirstoma į kelis lygius ir gali būti teikiama ne tik skubiosios pagalbos skyriuose, bet ir teritoriniuose skubiosios pagalbos padaliniuose ir skubiosios pagalbos kabinetuose.