Competences of masseur are defined - Ministry of Health informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) apibrėžė, kokias profesines kompetencijas turi įgyti masažuotojai, savo rankomis ar panaudodami specialius įrankius gelbstintys nuo įvairių sveikatos sutrikimų, padedantys atsistatyti po patirtų traumų. Nauja masažuotojo medicinos norma, tikimasi, užtikrins didesnį teisinį aiškumą, skatins pasitikėjimą profesionaliai savo darbą atliekančiais specialistais.