Articles on healthy eating for self-education - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Dėkojame gerb. prof. dr. Rimantui Stukui už savišvietai skirtų straipsnių ciklą sveikos mitybos tema. Žurnalo leidėjai džiaugiasi galėdami pateikti skaitytojams aktualią informaciją, kuri plečia akiratį, suteikia naujų žinių, skatina gyventi atsakingai, vadovaujantis kompetentingais mokslininko ir praktiko patarimais. Žurnalo skaitytojus ir visus norinčius pagilinti žinias sveikos mitybos srityje kviečiame skaityti prof. dr. Rimanto Stuko straipsnių ciklą „Maisto ir maitinimosi naujovės bei aktualijos“ Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro internetinėje svetainėje (www.sskc.lt) rubrikoje „Savišvieta“.