Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists is an institution accredited to assess competences - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministras 2019 m. spalio 2 d. įsakymu Nr. V-1087 suteikė akreditaciją ir teisę vertinti asmens įgytas kompetencijas.