Challenges in publication of open access scientific periodicals - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rugsėjo 19 d. Lietuvos mokslo periodikos asociacija kartu su partneriais Vilniuje surengė konferenciją „Atvirosios prieigos mokslo leidyba 2019: Vertės (Lietuvos) kryptis“, skirtą aptarti atvirosios prieigos politikos mokslo leidyboje problemas bei skatinti bendradarbiavmą tarp istitucijų ir supažindinti Lietuvos mokslo leidybos bendruomenę su pažangiausiais novatoriškais sprendimais pasaulinėje mokslo leidyboje.