Autumn is time for mushrooms - Stukas, Rimantas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo seniausių laikų žmonės vartoja grybus maistui. Rašytiniuose šaltiniuose išliko žinių, kad juos rinko ir valgė Babilonijos, Senovės Graikijos ir Senovės Romos gyventojai.