International Nurses’ Day commemorated in the Republic Panavėžys hospital - Republican Hospital, Information of Panevėžys (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kasmet viso pasaulio slaugytojai pažymi savo profesinę šventę – Tarptautinę slaugytojų dieną. Ši diena švenčiama Tarptautinės Raudonojo kryžiaus organizacijos sprendimu, anglų medicinos sesers Florence Nightingale garbei.