„HydroTac“ akcelerates epithelization - HARTMANN WundForum 3/2016, „Mit HydroTac den epithelialen Wundverschluss beschleunigen“, The article is based on information in (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žaizdos gijimo procesas baigiasi kartu su epitelizacijos faze bei su ja susijusiu apsauginio odos barjero atsinaujinimu. Šį gijimo procesą efektyviai veikia ir greitina inovatyvus putų tvarstis „HydroTac“ su technologija „AquaClear“.