Training program about organ donation intended for nurses - Nacionalinio transplantacijos biuro prie SAM informacija, Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists and National Transplant Bureau under the Ministry of Health inform (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Nuo šiol bendrosios praktikos slaugytojai apie organų donorystę ir transplantaciją žinos daugiau. Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro bei Nacionalinio transplantacijos biuro iniciatyva buvo parengta ir sveikatos apsaugos ministro įsakymu patvirtinta mokymų programa „Žmogaus audinių, ląstelių, organų donorystės ir transplantacijos pagrindai“, skirta visų specializacijų bendrosios praktikos slaugytojams.